perjantai 12. syyskuuta 2008

Koomailua sisältötyhjän tosi-tv:n äärellä

Saimme kurssilla tehtävän pitää päiväkirjaa yhden päivän ajan ja merkitä ylös, miten käytämme mediaa. Tässä oma hyvin aneeminen mediapäiväkirjani:

Torstai 11.9.
9.45-10.10 Luin Aku Ankkaa aamupalalla. Sisältö oli perinteikäs. Ei taaskaan Don Rosaa :(

10.00-10.30 Telkkari päällä taustametelinä. Ohjelmassa Nelosen aamuputki erinäisiä tosi-tv pläjäyksiä. Tällä kertaa kyseessä Kämppä myyntikuntoon, jossa koristellaan asuntoa, jotta se saataisiin myydyksi. Ohjelman jälkeen kanavasurffausta -> ei mitään, joten tv kiinni.

10.35-10.39 Uusin Teatterilehti wc -lukemisena.

10.10-11.15 Aleksis 7 -äidinkielen oppikirjan selailua pedagogisia opintoja varten. Häiritsevänä sisältönä kuva maailman rumimmasta koirasta. Niin ällöttävä kuva, että se syöpyi verkkokalvoille. Etovaa.

11.16- 11.50 Telkkari päälle. Elämää Ballykissangelissa eli pienestä irlantilaiskylästä kertova BBC-sarja. Samalla tein kotitehtäviä loppuun.

12-16.00 Yliopistolla mm. vanhojen opetussuunnitelmien läpikäyntiä.

16.30-16.45 Aamulehden läpiselailu. Sisältö: huonoja uutisia, reseptejä pihlajanmarjoista ja taas erinomainen Fingerpori.

16.50- 18.57. Telkkari päällä. Jenkkikuraa Subilta, eli E! Entertainment: Lindsay Lohanin perhe. Samalla yritin saada unta sohvalla. Sitten vuorossa oli Australian Huippumallihaussa. Sisältö, hmm, olikohan sitä?

18.58-19.40 Nettiin. Ensin säätämistä moodlessa, sitten luin sähköpostit ja ilmoittauduin lopuille kursseille nettiopsussa.

19.45-> Telkku päällä loppuillan. Eilinen päivä meni myöhään, joten väsyttää eikä mikään kiinnosta. Koomailin siis sohvalla. Ohjelmassa Salkkarit (en voi sietää, mutta poikakaveri haluaa katsoa), jotakin kylpyhuoneremppaa Jimiltä ja kanavasurffailua. Mittasin kuumeen ja tulos oli 37,1 eli ei ihme, ettei ajatus kulje.
20-21.00 Tuli Idols ja Tampereen koelaulut. Nauroin hillittömästi, kun jokin ihme äijä lauloi sinisessä peruukissa Aquaa (I'm a barbi girl, in a barbi world..). Sitten säälitti, kun yksi teini nolasi itsensä/nolattiin aivan täysin.
21-21.30 Katsoin kakkoselta päivän ainutta järkevää ohjelmaa eli SF -tarinaa, jossa käsiteltiin Toivo Särkän ohjaamia elokuvia ja haastateltiin elokuvien jo vanhentuneita tähtiä. Ohjelma oli todella kiinnostava!
21.30 Valot pois ja nukkumaan.

Yhteenvetona voisin todeta, että on aika karua, että minulla on telkkari päällä päivästä noin viisi tuntia, vaikken sitä aktiivisesti katsoisikaan. Osasyynä tietysti alkava flunssa, mutta totta on, että voisin muuttua aktiivisemmaksi iltaihmiseksi. Tuntuu, etten enää illalla jaksa panostaa siihen, mitä olen tekemässä. Tähän pitäisi saada muutos!

Ei kommentteja: